Kawa Costa Rica
Opis
W palarni kawy SELFIER Naszym niezaprzeczalnym atutem jest świeże palenie kawy i utrzymywanie najwyższej jakości, dbałość o najmniejszy szczegół, wiele prób wykonanych w celu uzyskania najodpowiedniejszego smaku, a także dostosowanie do wielu metod parzenia!
Kawa Costa Rica.
Wyjątkowa kawa od znanego farmera Alberto Guaridia.
Profil smakowy: trufle marcepanowe, konfitura pomarańczowa. A po delikatnym ostygnięciu smak zamienia się na owoce tropikalne - papaja i mango. Rdzenne ziarno pochodzi z Kenii, natomiast zostało zasadzone w Costa Ryce. Kawa jest wypalona nietypowo dla naszych przelewów (nasze przelewy wypalamy w jasnym kolorze) a tym razem wypaliliśmy ją na „omniroast”czyli kolor wypału pomiędzy espresso a przelewem. Charateryzuje się średnim stopniem wypalenia.
Waga: 250g.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.