Makowiec Idealny 6,5x15cm
Opis
Przerobiliśmy już wiele przepisów na makowiec. Każdy był niemal idealny, jednak zawsze było jakieś “ale”. Ten po prostu jest najlepszy. Mak mielimy i gotujemy z budyniem, rodzynkami, orzechami włoskimi, migdałami i kawałkami smażonych przez Nas wiśni. Miód gryczany w nadzieniu nadaje mu charakteru i elegancji - to smak, którego nie można podrobić. Do tego szlachetne ciasto drożdżowe z topionym masłem i mnóstwem żółtek. Mięciutkie, długo utrzymujące wilgotność - w zasadzie najlepsze nawet na drugi/trzeci dzień. Pięknie ozdobiony bakaliami użytymi do nadzienia. Ideał.
Szlachetne ciasto drożdżowe, masa makowa z bakaliami - rodzynki, smażone wiśnie, konfitura z pomarańczy, orzechy włoskie i migdały, lukier.
Data ważności produktu: tydzień od daty produkcji, przechowując w odpowiednich warunkach oraz temperaturze.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.